• Register

Century Resort

Localizare:

Hotelul Century Resort este situat în satul pitoresc Acharavi, la aprox. 35 km distanţă de oraşul Corfu şi la doar 500m distanţă de plajă.

Facilităţi hotel:

82 unităţi de cazare spaţioase (45mp-65mp), 30000 mp de grădina, recepţie, parcare, internet WIFI, rent-a-car, închiriere biciclete, bar principal, TV satelit, sala conferinţe, restaurant principal pentru mic dejun, piscină adulţi, bar la piscină, piscină copii, loc de joacă pentru copii.

Facilităţi camere:

TV satelit, baie, uscător de par, telefon direct, acces Internet (dial-up), A/C autonom, frigider, chicinetă complet utilată cu zonă de luat masă, balcon sau terasă.
Studiouri (1 camera): dormitor combinat cu living, chicineta şi cu zona de luat masă. Studiourile sunt situate la parter, la primul sau al2lea etaj şi oferă vedere la mare sau grădina.
Apartamente (2 camere): dormitor, living cu o canapea extensibilă şi chicineta cu zona de luat masă. Apartamentele sunt situate la parter, la primul sau al 2 lea etaj, şi toate, din balcon sau terasă proprie, oferă vedere frumoasă la mare sau la grădinile din jur.