• Register

Cipru Insula Afroditei

Hotel Flamingo Beach 3*

Localizare: Hotelul este localizat in Larnaca, pe plaja Mackenzie cu apa cristalina si este un hotel confortabil de 3 stele cu o atmosfera placuta , la doar cateva minute de centrul orasului.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de sala de mic dejun (cu buffet englezesc), restaurant decorat intr-un mod elegant, bar, terasa, sala de conferinte, apel de trezire, Wi-fi, camera de jocuri, spalatorie, room service.

Facilitati camere: Hotelul dispune de 64 de camere renovate in 2012, ce au facilitati ca : uscator de par, telefon, televiziune prin satelit, radio, aer conditionat, baie proprie, dulap spatios.

Pret /pers in DBL 295 euro
Supliment SGL 110 euro
Reducere a-3-a persoana 10 euro
Copil 2 – 11.99 ani Reducere 100 de euro in camera cu 2 adulti
Copil 0-1.99 ani plateste taxele de aeroport 95 euro

 

E-Hotel Spa & Resort 4*

Localizare: Este un hotel ecologic localizat in Larnaca, la doar 200 de metri de plaja, care oferă o cazare contemporană într-o zonă retrasă, cu vedere la frumoasele nisipuri albe din Faros Beach. Luxosul hotel este un refugiu ideal pentru cei care caută să scape de stresul cotidian , fiind situat în suburbia liniştită Pervolia.

Cu un număr mare de servicii şi facilităţi oferite, hotelul dispune de cele mai avansate tehnici pentru a asigura o experienţă cu adevărat relaxanta.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de un restaurant elegant mediretanean, bar, terasa, sala de conferinte, apel de trezire, Wi-fi, camera de jocuri, schimb valutar, spălătorie, room service.

Facilitati camere: Camerele hotelului ofera o gamă completă de facilităţi moderne: uscator de par, telefon, radio, aer conditionat, baie proprie, dulap spatios, Wi-Fi, TV HD cu ecran plasmă 32 inch, canale prin satelit.


Pret /pers in DBL 345 euro
Supliment SGL 140 euro
Reducere a-3-a persoana 10 euro
Copil 2 – 11.99 ani Reducere 100 de euro in camera cu 2 adulti