• Register

Corfu Club Aparthotel

Localizare:

Hotelul a fost renovat in anul 2010 si este localizat intr-o zona verde, privata, in apropiere de statiunea Gouvia si Kontokali. Distanta de la hotel pana la aeroportul Ioannis Kapodistrias este de 8,2 km, iar fata de orasul Corfu este 9 km.


Facilitati hotel:
Hotelul dispune de gradina cu o vegetatie luxurianta, piscina, unde turistii se pot distra si relaxa, sauna si HAMAM, bar langa piscina, gratare, teren de joaca. Hotelul dispune de receptie,sala mic dejun, serviciu de inchiriari masini sau motociclete, parcare, servicul chemari taxi si facilitate de schimb valutar.


Facilitati camere:
otelul dispune de o larga varietate de tipuri de camera: apartament, junior suita, suita family, maisonette si apartament deluxe. Toate camerele sunt complet echipate oferind un ambient placut si se gasesc: balcon, cablu TV, uscator de par, minibar, telefon, acces la internet, oglinda cu doua fete, aer conditionat, iar bucataria este complet echipata cu ustensile.


Sport si divertisment
Hotelul dispune de o piscina exterioara, turistii se pot relaxa la sauna, pot inchiria biciclete sau barci pentru a se recrea.


Mancar si Bautura:
Hotelul dispune de un bar la piscina, sala de mic dejun.


Facilitati pentru copii:
Hotelul dispune de o piscina special amenajata pentru copii.