• Register

El Medano Vara 2015 pachet 7 nopti

Localizare:

Hotel Medano are o locaţie convenabila, cu facilitati moderne, fiind unul dintre hotelurile de buna calitate din Tenerife.Oaspetii care stau la acest hotel vor gasi pozitia sa convenabila si atmosfera placuta si linistita.


Facilitati hotel:
Portari, agentie de inchirieri masini, lift, spalatorie, piscina interioara, piscina în aer liber, room service 24 ore, Solarium, Restaurantul este situat chiar deasupra marii avand o priveliste impresionanta. Aici puteti experimenta atât mâncăruri locale cat si internationale. Hotelul are o piscina si o suprafata a puntii, unde puteti petrece timpul la soare sau puteti sari direct în marea racoritoare. Statiunea de El Medano este la doar 30 minute de mers cu taxiul de la Playa de las Americas sau Los Cristianos. Aceasta este o cladire in stil modern. Hotelul este situat pe magnifica plaja Medano El, care este la doar 10 minute est de Aeroport. Acest complex placut este perfect pentru cei care doresc sa scape de agitatia din principalele statiuni.


Facilitati camere:
camerele sunt modern amenajate. Dotate cu TV, telefon, grup sanitar complet echipat, seif. Cele mai multe camere au vedere excelenta la mare sau plaja.