• Register

Program Social Tur al orasului Napoli

Hotel Best Western La Perla *
Best Western Hotel La Perla este situat chiar pe plaja, pe coasta orasului Castel Volturno. Este o locatie superba, hotelul este înconjurat de o grădină privată spațioasă și aproape de o pădure de pini. In grădina gasim o cascada, plante exotice și flori. Complet renovat, Best Western Hotel La Perla este situat într-o poziție excelenta, la 5 minute de zona arheologică Pozzuoli. Napoli se află la doar 18 km și Caserta este la 20 km distanță.
Cele 49 de camere si doua apartamente sunt dotate cu toate facilitățile moderne (televizor, uscator de par, fier de calcat, seif, aer conditionat minibar) și dispun de conexiune Wi-Fi. Hotelul La Perla este decorat elegant, stilul clasic se intâlnește cu tehnologia moderna intr-o atmosferă caldă, in scopul de a satisface cele mai diversificate gusturi.
Restaurantul rafinat servește preparate delicioase din bucătăria mediteraneană, cu o gamă largă de carne și pește.

Castel Volturno este un oras în provincia Caserta , regiunea Campania , o fosta aşezare etrusca , un punct comercial pe drumul spre Casilinum şi Capua . Volturnum a devenit o colonie romană în 194 î.Hr. şi, în 95 d.Hr. Principalele puncte care nu trebuiesc ratate sunt Castel Volturno, Capela San Castrese si mai ales Torre di Patria , un turn cu ceas construit în secolul 15.